torsdag 22 mars 2012

Tävling

Eftersom denna blogg redan har kommit upp i hela 500 inlägg så tänkte jag bjuda på en liten tävling. Bloggens första!

Eftersom våren snart är här så tycker ju jag att någon därute är värd ett rosa nagellack från Essie


För att delta i tävlingen skall du svara på följande fråga:

1. Hur hittade du min blogg?

Tävlingen pågår i en vecka och avslutas nästa torsdag klockan 18.00. ALLA som vill får delta (släktingar, bloggläsare, vänner, okända, kända, gamla bekanta, nya bekanta…)
Kom ihåg att skriva ditt namn så jag vet vem jag skall efterlysa sen. 
Rimma kommer att agera som lottdragare och jag lägger lacket på posten så fort jag fått tag i vinnaren. 

Lycka till!

11 kommentarer:

Josefin sa...

Oj så passligt att jag hittade hit just idag!:) Du sa på mammaträffen att du bloggar så jag googlade "rimma blogg". Lätt att hitta hit när din dotter har så ovanligt namn:)

Anna-Lena sa...

Trevligt med en utlottning och rosa är ju min absoluta favoritfärg så vinsten skulle passa mig perfekt. Gissar att min dotter också skulle gilla att få rosamålade naglar :-) Nu minns jag faktiskt inte hur jag hittade din blogg...kan det ha varit via någon Odd Molly-blogg? Jag minns i alla fall att jag hittade hit första gången när du just skulle få Rimma, så det var spännande tider :-)

Annika sa...

got to love tävlingar!:) hmm. hittade din blogg i samband med att vår mammagrupp bildades men riktigt exakt hur det gick till kommer jag inte ihåg nu.. hoppas inte min demens sumpar mina chanser att vinna :)

Linda (kusin) sa...

Jag frågade efter adressen och fick den :-)
KRAM

Isabelle sa...

Du berättade för länge sedan om något "snicksnack" som jag inte riktigt fattade vad det var. Då trodde jag att alla bloggar hette snicksnack haha fråg int :) Och till din nya blogg hittade jag för att du länkade den på den gamla. Hoppas Rimma drar mej !! :D

//syster isabelle

Hogge sa...

Jag hittade din blogg genom att googla "Tävling" och söka på bloggar ;)

Frida sa...

Jag hittade din blogg för att du hittade min blogg när jag bloggade om höftledsluxation. :-)

Emma sa...

En gång i tiderna för läänge sen så babblade du en tid om nån blogg, och jag visste inte vad det var...Till sist kollade jag upp grejen och blev lite smygberoende! :D

(Go Rimma, you know what to do!)

Linda B. sa...

Tacka vet vi mammabarngruppens Linda S. som i något konstigt sammanhang började "marknadsföra" din blogg åt mig, så idag läser även jag hela två bloggar (pssst åt Annika ;O))... och jag menar flera kan jag ju också läsa om jag kan börja vinna saker också... ;O)

Anna sa...

Jag har läst din blogg sedan början av 2011. Läste en annan blogg, följde en länk och sen en annan länk och slutligen hamnade jag på din blogg och har läst sedan dess :)

Petra sa...

Tack till alla som deltog och kul med "nya" läsare! Blir så glad!