torsdag 8 mars 2012

Ingen bakelse ännu heller...

Ingea bakelser blev det ännu heller…

Vi skall ha Frejkabyxorna ännu en månad och sen göra en ny röntgen. 
Allt var fortfarande bra men det knäpper i höften ännu och ett parti som borde synas som en svart "boll"på röntgen bilden var inte det ännu. Så om en månad så gör vi om faderullan och hoppas på det bästa.

Röntgen gick riktigt bra. Hon bara låg och kikade runt omkring och var glad. Då läkaren vred och vände i henne så började hon inte gråta som hon brukar. Sen efter detta var vi ännu till rådgivningen och Rimma väger nu 6335g och är 67cm lång. 

Motoriskt så var allt bra trots att hon haft skenan. Häromdagen så vände hon sig från mage till rygg på sängen och det blev jag ju lite stolt över då hon ändå får vara utan stödbyxorna endast i ca 1 h/dag. From nu så får vi ha henne längre tider utan byxorna. =)

Så det var ju inte precis vad vi väntas oss det här nu, men…what do you do?

5 kommentarer:

Frida sa...

vad tråkigt att er tid med Frejka blev förlängd. Kan tänka mig ni blev lite nedstämda då. Hoppas dessa sista 4 veckor gör susen.

I övrigt är det märkligt vad annorlunda de behandlar. Vi har fortfarande inte röntgat eller fått höften undersökt med ultraljud. Verkar vara vanligt på andra ställen. Här behandlar de bara efter hur det känns när läkarna klämmer å känner på höfterna. Röntgar gör man när de är 6 månader samt när de lärt sig att gå.

Frida sa...

Var lite snabb på sen där. Men önskar er stort lycka till och en extra styrkekram till mamman. Som du skriver är det inte mycket annat å göra än att låta behandlingen ha sin gång.

Petra sa...

Ja det är verkligen tråkigt men hellre detta än problem i senare ålder.
Det är SÅ väldigt stora skillnader på sjukhusen. Men jag tror att vi har fått lite "extra" behandling pga att det upptäcktes så sent. Vi har ju gjort både ultraljud, töntgen och magnetröntgen. Nu skall vi på en till röntgen och efter detta så hoppas jag att de där jädrans frejkapantsen får lämna på sjukhuset.
Tackar för kramen! =) Njut av er nya era nu =)

Annika sa...

verkligen tråkigt med byxorna när ni hade sett fram emot att slippa dom. men en månad går ju snabbt så det blir nog riktigt snart en bakelse ska du se! :)

Petra sa...

Annika: Ja säg det, verkligen tråkigt. Börjar mer och mer längta efter den där bakelsen nu =)