fredag 20 april 2012

ÄNTLIGEN

Före jul så beställde jag bokstöd åt Klimpen till julklapp. I GOD TID före jul, ni vet, så att de skall hinna fram i tid. Vad händer. Metkula meddelar att de inte kommer förrän i slutet av januari. Nou hätä tänkte jag, då har ju Klimpsu födelsedag. 
I januari meddelar de att det nog dröjer ungefär en månad till och undrar om jag vill avbeställa min beställning. Det vill jag inte. Ungen skall banne mig få sina ugglor. 

Nou hätä, tänker jag återigen. Klimpens namnsdag och dopdag är på kommande, då så. Nej, inte då heller. Leverans i slutet av maj säger dom och Klimpen får en Schleisch häst i namnsdagsgåva istället.

Så en vacker (eller kanske snöig) dag så ringer telefonen och en trevlig man ringer och beklagar det inträffade och berättar att de nu fått tag i ETT SET bokstöd som de skall skicka åt oss. De har alltså beställt detta ena bokstöd av ett annat företag för att få det åt oss eftersom vi väntat så länge.

Sen beklagar den trevliga mannen lite till och lovar att ge lite kompensation. Ok tänkte jag, vi får väl nån liten grej. Men se den trevliga mannen var så trevlig att vi fick en Skip Hop ryggsäck (pingvin) och så skulle han skicka med några fat.

Och idag var A till posten och hämtade ett stort paket innehållande följande:


Verkligen uppiggande en dag som denna!

Så jag kan verkligen rekommendera Metkula. Den var nästan värt mödan att vänta. Och nu så kommer inte Klimpsus böcker att falla i hyllan längre ;)

Så här ser det ut här hemma hos oss i dag.


Rimma har feber och är SUPERgnällig. Igår spydde hon 3 ggr och vi har tvättad de flesta trasor och fleecefiltar i hela huset. I dag har det gått bättre med allt och febern har sjunkit lite. Hamnade dock att avboka Me&I partyt som jag skulle ha. Det var synd! Men muffinsarna som jag redan hunnit baka skickade jag med till A´s jobb. Vi har inte plats i frysen och här blir de inte uppätna. Sparade dock några ifall någon vilsen själ skulle råka dyka upp. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nåmen stackars liten. Här snorar vi oxå på så det står härliga till. :( Ingen feber dock men babysimningen och dykandet fick vi skippa igår. Detta snorkalas skulle inte vara hela världen bara tösen inte skulle ha gått och utvecklat världens allergi mot att torka och suga bort det förbenade snoret.. /Linda

Petra sa...

Ja det är så synd om henne. Ma känner sig så hjälplös. I går satt hon i min famn och gallskrek och såg på mig med en: men herregud mamma varför gör du ingenting jag har ju ont!!!
I dag har hon inte spytt något ännu och har sovit lääänge nu så kanske det börjar gå åt rätt håll. Rimma gillar inte heller det där med att torka snor. Man måste vara snabb så hon knappt fattar vad som hände ;)

Vad synd att ni missade dyket :( Vi har också babysim nu på söndag, får se hur det blir med det.

Hoppas vi är friska på måndag!!!

Emma sa...

Inge kul me feber! Klimpen ha klara sig me bara snor o stegring, men he räcker no fö att di ska bli knärro o ynkli!

O halleluja fö ugglorna! :D

Petra sa...

Lovprisa ugglorna!
Jo jag hade inte riktigt väntat mig nå feber ännu för hennes del, inte heller nåt spyas. Hoppas det håller borta sig lääänge!!!