måndag 2 april 2012

Lite dittan å dattan

Snöstorm och solsken, konstigt!


Bildbevis på att Rimma är 6 månader


Semlorna som aldrig jäste! På torsdag skall vi till sjukhuset med Rimma igen och jag hoppas verkligen att vi efter detta besök får åka till ett bageri och hämta några omtalade bakelser åt mamma och pappa. Ny röntgen blir det och sen läkarbesök. 
Jag har varit så otroligt trött på senaste tiden eftersom Rimma inte sover på nätterna utan hon är vaken flera timmar och piper och gnäller och kakkar och skriker och håller på! Fattar inte vad det är som pågår men sen så läste jag på facebook att hon nog har på gång någon form av utvecklingssprång. Nummer 5 för att vara exakt. Så nu förstår jag varför Rimma är så sur på natten.
Vi skall prova att sova i ett annat rum en natt och se om det har inverkan på frökens nattsömn. Om det inte fungerar så tänker jag ta in på hotell. 

2 kommentarer:

Kaija sa...

Voi jestas, miten Hän onkaan kasvanut! Suloinen Rimma niin tyylikkään retromaisissa releissä :D
Voi että, miten ootankaan, että nään teijät! Joko Rimma ryömii? Entäs hampaat? Joko niitä on itketty?

Petra sa...

Siis kyllä neiti on kasvanut ihan huimasti ja omaa tahtoakin löytyy. Hampaita ei vielä näy mutta kovasti kaikki tavarat menee suuhun joten uskon että siellä kyllä jotain tapahtuu. Ei ryömi vielä…pitää olla ne tukihousut vielä öisin ja aina kun nukkuu niin sammakkoasennossa on hieman vaikeeta ryömiä :-/ Toivotaan että saadaan pois torstaina. =) Toivottavasti nähdään pian!