lördag 6 oktober 2012

Mamma-barnträff hemma hos oss

Nu då vi börjat få allt på plats (öum, så där nästan) så hade jag mamma-barnträff här hemma hos oss. Lika roligt varje gång och kul att se hur barnen utvecklas. Det är fart på dom nu kan jag säga!!!
 
 

Pajen före
 


Pajen efter
 
Lite mer av det goda
 
Rimma lånade Mollys spänne och var så söt så!

(nåt fel på blogger idag tydligen, det går inte att förstora alla bilder utan bara vissa, MORR)

 
Rimma trycker upp en triangel i Milios face. Hon e lite väl brutal emellanåt!

 
Arttu kollar tvättmaskinens funktioner och Rimma kollar blöjroskisens. Hade tur som kollade in i roskisen innan jag knöt ihop den, där låg Rimmas lilla briohund på hjul. Får börja kolla noggrannare i fortsättningen. Hon har fattat att det är blöjorna som skall vara där men inte att man INTE kan lägga leksaker dit.

 
Barnen och mammorna var all over the place och det var lika kul som alla gånger. Tack till alla!
 
Special TACK till Annika som lämnade en pajbit åt A. Han tog en sked, såg på mig och sa: Nog har du väl receptet på den här nog! Kunde som tur säga JAPP, det har jag (eller ja, vet var jag finner det). Så högsta betyg!


3 kommentarer:

Linda sa...

Alltid lika roligt med dessa träffar! Skönt avbrott från studierna. Och den där Annikas pajen ja. Snokade upp receptet igår, tog Molly monster under armen och iväg till affären. Idkade dock inget barnarbete (som vissa andra :D), fanns inte tid. Svarvade snabbt ihop pajen och skutt in i frysen. Bad lite hastigt till högre makter och hoppades att den skulle vara ätbar 4 timmar senare när sötsugna gäster anlände. :)

Petra S-H sa...

JA alltså den var så god så jag tror att den kommer att finnas på bordet på Rimmas kalas =) Och så är den ju ganska smart på det viset att man kan laga klart i frysen och om man får oväntade gäster så har man alltid nåt att bjuda på!!!

Jag tog jobbigt grinungen-Rimma under armen idag jag och vi gick till butiken. Fick för mig att jag skall baka morotscupcakes men stillade begäret med lite choklad på hemvägen så nu orkar jag inte baka. Men har allt hemma nu ifall om ;)

Annika sa...

kul att den där barnarbetade pajen uppskattades! :) då vet jag att det löns att sätta honom i jobb igen då.. :D

salta pajerna var förresten också jättegoda! den som du har plåtat där var ju t.o.m. en fröjd för ögat! :)