onsdag 1 januari 2014

Blir tokig

JAG BLIR SNART T O K I G!!!!

Av att inte ha internet. Jag hatar att kolla grejer med min telefon, att blogga är nästan omöjligt och hur kan det vara så här svårt att få det att fungera. Det ser ut som att vårt modem är så gammalt att det helt enkelt inte går att använda det längre…TYP eller något sånt…som tur är det någon annan i huset som fixar allt sånt där. 

Nytt år blir det utan nätet också. Vi var hemma, tog det lugnt, yrade omkring ute med tomtebloss, gungade, lyssnade på rakter och hade det mysigt. Då barnen gick och sova tog jag fram malaxlimpa med färskost och rom samt gravlaxrulle. A korkade vår champagneflaska och så satt vi och tittade ut genom fönstret och läste reseguider. Ett lyckat nyår. Förr ville jag alltid vara ute och på och träffa folk på nyåret men det är ju så skönt att chilla inne i mysbyxor.


Sötnosarna ifjol somras.4 kommentarer:

Caziina sa...

Håller med om chilla inne i mysbyxor på nyårsafton. Jag hade slått på stort o köpt en ny mjukisdress, så att det sku va så bekvämt och mysigt som möjligt igår kväll då jag o mamma firade nyår :-) Det må vara tantvarning, men jag tycker om myskläder ;-)

Petra S-H sa...

Det är ju såå skönt med myskläder…för jag menar…kommer du ihåg det där ena nyåret…skulle det varit 1997 eller något liknande då du och Linda GICK hem till Roparnäs på nyårsnatten och det var skirkallt. Tänkt så mycket skönare det är nuförtiden!!! ;)

Caziina sa...

Jo, det nyåret glömmer jag aldrig, det var Milennienyåret.. Jävlar vad kallt det var. Och jävlar vad långt det var till Roparnäs ;-) Rolig kväll var det, men nog är det nu skönt ändå att inte behöva tänka på hur man ska ta sig hem i kylan.. Huva, jag riktigt känner nu hur kallt det var då ;-)

Petra S-H sa...

Aj det var milennie, trodde det var tidigare =) Ja jag kommer ihåg att Linda hade väl försökt att sjunga och spexa lite men du hade haft så kallt att humorn inte riktigt blommande. Å fy, jag kan bara tänka mig hur kallt det var. Så det är nog lättare nuförtiden! =)