torsdag 16 januari 2014

Dag 6 utflykt till Atlantico


Idag har vi varit på utflykt till köpcentret Atlantico. Vi åkte buss och Rimma tyckte det var så roligt. Det fanns ju så mycket att se på genom fönstret. Bussen hade mycket högt bagageutrymme och det var bra för vagnen rymdes in som den är, man behövde inte lägga ihop den.
Vi var framme på ca 30 minuter och Astor hade förstås somnat under resan. Shoppade lite, åt, gick omkring och tittade på flygplanen som passerade. Rimma fick en tuff röd läderjacka och Astor ett par byxor från Carrefour. 

Då vi kom tillbaka somnade Rimma också så då hade vi två sovande barn. Men vi fick dem och alla sakerna av bussen utan att de vaknade. På rummet bestämde vi att vi vill byta rum. Vi har ju ingen sol här alls under hela dagen. Eller ok, 1/8 av terassen har sol ca klockan 17 tiden, det värmer inte alls upp rummet. Så nu skall vi byta till ett annat i morgon på dagen. Inredningen såg ut att vara lite äldre men får vi det varmare så är det värt det.
2 veckor kvar nu då. Härligt! 

Här får ni lite bilder. Rimma leker Cinderella, Astor springer utanför Carrefour, Astor är allmänt söt och Rimma äter minimuffins.


Inga kommentarer: