måndag 13 januari 2014

Dag 4/21

Var tvungen att lägga till en dag för resedagen var ju dag 1 ;) så man inte blir råddig!

Idag har vi varit till en av poolerna som finns här på området. Barnen tyckte det var roligt. Astor tror han är större än vad han är och försökte gå själv i poolen. Sen blev han sur på oss då vi var tvugna att hålla i honom så han inte skulle få huvudet under vattnet. Svinkallt var det också. Jag är ju verkligen ingen poolmänniska. Rimma grät då vi tog upp henne för hon hade så kallt.

Utan vår värmeblåsare skulle det nog vara såå kallt här i rummet. Vi har på den hela tiden då vi är i rummet, dag som natt. Vår terass ligger lite dåligt till för vi har bara sol (en liten del av terassen) en stund på eftermiddagen. Så det värms inte upp av det heller. Har på mig shorts på dagarna trots att jag helst skulle ha långbyxor. Barnen har inte ännu kunnat använda kortärmat eller shorts för det är helt enkelt för kallt.

Vi skall hyra en bil i något skede, kanske till helgen.

Det finns farligt god glass i buffen! Jag som inte tyckt så värst mycket om sött för är riktigt ivrig över sötsakerna. Jobbigt! ;) Barnen hittar oftast något att plocka i sig de också. Astor har visat en lite kinkig sida och vägrar en del mat som dagen före gått helt bra ner. Man kommer väl i en trotsfas så fort man fyller 1 tydligen. Båda barnen skulle kunna leva på mandariner...de äter flera stycken per person per dag.

Efter poolbesöket så gick vi ut och gå för att få barnen att sova. Astor somna direkt men Rimma sov inte alls. Efter 30 min vaknade Astor av att någon borrade då vi gick förbi. Åt lunch på en av restaurangerna som hör till hotellet men för 32€ så gör jag hellre maten själv. Synd att den närmaste restaurangen har så dålig mat :/

Men nu blev ju det hör till ett riktigt negativt inlägg... Så skall det ju inte vara. Positivt är ju att vi får vara tillsammans, leka ute utan vinterkläder, titta på månen som ser konstig ut, springa omkring i gångarna, leka i parkerna, sitta ner vid bordet och fritt gå och hämta vilken mat som man själv vill, njuta av de stunder då det inte blåser så mycket, lyssna på fåglarna och flygplanen, gå omkring i matbutiken och fundera vad det kan vara i alla olika burkar, äta glass och sjunga sånger ur sångpåsen. Och för att inte förglömma Pippi. Rimma sover med Pippi på natten, leker med henne på dagen, men ibland får Astor också låna den på dagen då han skall sova...

2 kommentarer:

Frida sa...

Låter ljuvligt!! Njut njut njut! Och tre veckor!!! Wow!

Petra S-H sa...

Här njuts det verkligen! Tack :)