måndag 19 december 2011

Bättre dag, hallelujah ;)

I går så fick jag hjälp av Emma (som tur) för det var nog nära här att pää hajoaa. Blöjbyte osv. gick mycket bättre med en blivande sjukskötare i huset ;)

På kvällen då A kom hem så skickade han mig ut och gå. Då jag kom in låg fröken i sittern och var rätt så nöjd. Så allt som allt så låg hon i 45 min på kvällen.

Natten gick lite bättre. Amningen är lite så där halvsvår ännu, men det tar sig. I dag har Klimpen och Emma varit här och vi testade "byta barn". Emma skötte om Rimma, som förövrigt åt 60ml ersättning för första gången, och jag å Klimpen tog en lång promenad. Skönt att komma ut lite. 

Det där med en bilstol var inte så lätt. Folkhälsans så går inte åt "lux-barn" utan den är för liten. Och nästan alla som finns är så väldigt smala. Så vi får se hur vi kommer att lösa detta. Man önskar man bodde i stan och kunde använda sig av bara vagnen. Har inte kollat vagnen ännu så jag vet inte ens om fröken ryms i den. Skall till rådgivningen i morgon och då skall vi testa. Annars så får vi väl bara henne hela vägen dit. 

På rådgivningen skall de kolla att vikten börjat gå uppåt och så skall vi kolla hur det ser ut med amningen. Man hamnar ju att använda sig av fantasi för att kunna amma. Så det att man tidigare har gnällt nåt över amningen har nog varit helt onödigt. NU har jag rätt att gnälla, lite i alla fall. 

Väntar på att A skall komma hem och berätta om han fått tag i sjukhuspersonal och läkare idag. Väntar med spänning på att höra vad de har att säga.

Och sist men inte minst så vill jag säga:

TACK till alla underbara människor därute som tänker på oss, köper större kläder, skickar sms eller ringer och hör hur vi har det. Ni är underbara.

Suuri KIITOS kaikille ihanile ihmisille jotka ovat muistaneet ja tukenut meitä.

2 kommentarer:

muminmamman sa...

Hej! Jag kan inte annat än skicka er styrka! Ni har det verkligen inte lätt! Jag har inga råd att ge förutom 1: sen när skenan är borta skall ni ordna med stort kalas åt Rimma, för det är värt att fira! Kämpa på!

Petra sa...

Tack! Det skall vi verkligen ha, en stor fest med kaka och ballonger :))