måndag 12 december 2011

Passfoto

I dag har vi varit en sväng på stan. Hade en massa som skulle uträttas. Byte av smycke som Rimma fick i dopgåva. Hon fick två likadana och vi skulle byta ut det ena. Hittade dock inget nytt men fick presentkort så vi har ett år på oss nu då. 
Sen shoppade jag en julklapp, åt laxsoppa på Cafe de Paris och sen bar det iväg till Airaksinen för att fota Rimma till hennes pass. Hon kommer att få ett pass av oss i julklapp, lite tråkigt kanske men hon har precis allt hon behöver (dubbelt upp av det mesta) så det får bli något som vi anser att hon verkligen behöver. Dessutom så kanske det blir en resa till Spanien i januari (om inte det blir öde och katastrof på sjukhuset på fredagen). 

Vi höll på att asgarva medan hon blev fotograferad. Hon har aldrig någonsin hållit upp huvudet så där länge tidigare. Hon stirrade mot kameran och hade huvudet på sned mot höger som hon brukar. Slutresultatet blev att hon ser ut som en liten gangster. Fattar inte hur man till och med får små bebisar att se ut som "denna person rymde från fängelset och är mycket farlig". 

4 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Men gud! Hon är ju bara för söt!!! Åhhhh....

Petra sa...

Ja ojoj ;) Vi skrattade nog då vi tog detta foto. Hon e ju så liten att ta passfoto på. Men passet är beställt nu =)

Kaija sa...

HAHA :D Mahtava!

Petra sa...

he he, skrattar varje gång jag ser bilden….man kan ju bara inte se ut så där...