torsdag 8 december 2011

Veckan som gick

Veckan som gick var full med program, så full att jag inte ens hunnit blogga om det ;)

Då jag hinner skall jag lägga in bilder från dopet och från vår Stockholmsresa. Idag var vi till rådgivningen var vi återigen fick rådet om ersättning :( jag skulle inte vilja börja med det ännu. Skulle kunna prova lite utan ännu. Nå, vi får se hur jag gör. Sen fick vi remiss till sjukhuset för hon har eventuellt "luksaatio" i högra höften. Nästan bara dåliga nyheter idag då med andra ord.

4480g och 59cm och ålder 2 månader och 4 dagar.


6 kommentarer:

Emma sa...

Meh! Hu ha int di hoksa på höften tidigare? Så himla onödit om he ska va nå sånt också...Hoppas dom int hittar nå!

Linda sa...

Usch vilken dag!

Som Emma sa..hoppas de ej hittar något på höften. Borde ju redan ha upptäckts.

Och vad det gäller med amning och ersättning... Hon skulle inte sova så där lugnt och vakna så där glad om hon var hungrig.

Prova med brösten fortsättningsvis..det där känner du själv bäst. Låt henne amma så mycket/ofta hon vill...då kommer produktionen igång.

Du vet bäst när det gäller Rimma! Man ska inte lyssna för mycket vad som sägs...tro mig!! I know :-)

Frejon sa...

jag håller med tidigare om du ammar mycke borde produktionen öka. Kom ihåg att dricka mycke vatten och äta , äta och äta.
produktionen kan avstanna om du har för lite att ta av - t ex om du "bantar" därför viktigt att äta. Bantar gör du ju inte men samma är det nog om man inte har nått extra att ta av. Så försök äta och äta och äta.
Ditt nya uppdrag bli mjölkmaskin som bara äter.
Hoppas dom har fel med höften, tycker också det borde uppkommit tidigare, men det är ju jätte bra att dom kollar upp det fast det inte skulle vara nått.

Petra sa...

Emma: ja det undrar nog jag också…hur de inte märkt det redan på bb. Om man tänker hur de slet och drog i henne då.

Linda: jag har börjat redan nu att amma oftare. borde ha en såndär noggrann våg här hemma så skulle man kunna kolla vikten här hemma. Nog är det konstigt, först talas det bara om hur viktigt amning är och sedan så föreslår de ersättning genast minsta lilla motgång.

Frejon: det där med att äta glömmer jag ofta bort så nu skall jag försöka ät mer, förjag har verkligen inget att ta av just nu. ;)

Annika sa...

lång och slank tjej ni har! :) vår Milio var 6080g nu senast och 60 cm, en "klimp"! nu är jag ingen hejare på finska så vad är "luksaatio" egentligen? hoppas hur som helst det ordnar sig, man ska åtminstone inte oroa sig i onödan, lärde vi oss med alla världens epilepsi undersökningar som vi hamna på... och med amningen tycker jag du ska göra som du själv tycker är bäst, rådgivningstanterna vet ju inte allt heller.

Petra sa...

Annika: Det är höftledsluxation på svenska, kollade upp det. Rimma kan hamna att ha en såndär skena på sig i någon månad så att det ordnar upp sig. Det betyder att höften hoppar ur led på något sätt. Hoppas verkligen att det är någon mildare version av detta och vi slipper den där rumban. Och det ÄR ju bra att de skickar en vidare och kollar upp sånhär saker. Men som nybliven mor är man tydligen extra känslig så jag kan bara tänka mig hur det varit för er på bb då de misstänkte epilepsi. Tur att det ordnade upp sig.