tisdag 9 september 2014

Nosh Organics

Nosh Organics (klik) stod på schemat här hemma hos oss i dag. För någon månad sen bokade jag in ett party och det kändes riktigt roligt att se någonting nytt. 

Jag gillar att kläderna är ekologiska och färggranna. Supersnygga printter har de också och jag köpte flera olika plagg. 
Krokodilen med paraply, som är på väg hem från jobbet och står och väntar på bussen. En långärmad blev det åt Astor samt matchande orangea byxor. 


Långärmad med kameraprint åt Astor eller Rimma, beroende på vem som växer snabbare. Gäster


Hanna visar upp ett sött plagg med körsbär. Det var nästan att Rimma skulle fått den men har en liknande svart i skåpet så hon fick en sådan istället:
Snabbselfie


Jag i mitt supersnygga Odd Molly loppisfynd. Tack Nadia


Nästan jul mysigt hemma hos oss. 

Nu har jag klädpartjat för ett tag framöver känns det som. Barnen kommer dock att få en massa snyggt och nytt i garderoben och Astor växer så det knakar han. Rimma inte lika snabbt men har nog märkt att en del av långärmade börjar bli korta i ärmarna och strumpbyxorna känns lite väl korta. 

Nu skall jag fortsätta att äta rester och chilla!

2 kommentarer:

Satu sa...

Noshit ovat kyllä ihania. Minäkin pidin omat kutsuni pari viikkoa sitten. Vaatteita en tosin tilannut, vaan kankaita.

Petra S-H sa...

On kyllä todella ihania kuoseja, tuli tilattua vaikka mitä. Kankaissa löytyi ihania värejä mutta vaikka Singeri löytyy kaapista niin taito valitettavasti puuttuu :/ Muuten olisi kyllä kankaita päätynyt minunkin ostoskoriin =D