lördag 27 september 2014

Stockholm

Vi bestämde hux flux att åka iväg till Stockholm. Tight schema blev det utan att vi egentligen hade så mycket planerat. Träffa Linda, Robban och barnen var det som vi mest ville och prioriterade den här gången. Vi hann inte så mycket mer. Hade tänkt att vi skulle besöka Junibacken men det blev för mycket för barnen med allting så vi skippade det det här gången. Märkte tydligt att barnen reagerade på det att vi sov på olika ställen och hade hetsigt schema. Då vi var i Spanien så var det annorlunda för vi bodde på ett och samma ställe och tog det lugnt om dagarna. 

Nå nog om det... här kommer bilder!


La Familia ombord på Silja Serenade. Nya resepottan i högsta hugg.


Oj så vi har åkt i hissar under den här resan!Full fart!


Bollhavet var en succe.

Toalettselfie.

Ja, det blev besök på Mathilde. Skulle inte köpa någonting men var tvungen att prova en Canna Cardigan och den fick följa med hem. Kärlek vid första provningen!


Mörkt och ruggigt var det och polisen på plattan, ordning och reda.


Mellis på hotellet. Trött mama. 


Stora kameran var med och tror att det blev taget några bilder. Men jag fattar inte hur ni andra mammor med små barn har tid/möjlighet att fota någonting. Astor sticker iväg åt ett håll och Rimma åt ett annat. Stå nu sen där med kameran och fundera vem man skall fota ;)


Hem åkte vi med Viking Grace. Fint fartyg med massor av stora fönster och fin inredning men blev lite besviken på shoppingutbudet. Det fanns så mycket kul att titta på på Serenade och jag hade sett fram emot att se den stora affären på Grace men där fanns inte så mycket som jag hade hoppats på. Å andra sidan så var detta ingen shoppingresa heller. 

Kul resa då vi fick träffa Linda&Co, vi träffas alldeles för sällan. Bildbevis finns inte. Prioriterade att umgås framför att fota ;)

Inga kommentarer: