tisdag 4 mars 2014

1 km


Jag tillhör dem som I N T E idrottar, som inte mår bra av att ha "kört ett 3000 minuters spinningpass". I dag sprang jag EN kilometer och det ni, det ÄR MYCKET för mig. Har kanske gjort det i låg- eller högstadiet men inte efter det. 
Vi skall se om detta tar vind under sina vingar eller om det bara är en engångs företeelse. 

2 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Om du fortsätter kommer du snabbt märka skillnad. Hur fort det går att orka längre.. Satsa på 1km...2-3 gånger i veckan..så blir du snabbt beroende :-)

Trodde aldrig jag skulle ge mig ut och springa men när jag väl började så kunde jag inte få nog ;-)

Egentid deluxe :-D

Petra S-H sa...

Ja, jag var lite förvånad att jag orkade så långt. Tror att jag försökt springa för hårt tidigare, bestämde nu att om jag bara halvspringer så är det bättre än inget =) Men jag sprang långsamt hela vägen, typ vid 700 meter så tänkte jag att det inte går men bestämde mig för att 1 km ska jag springa och det gjorde jag. =) Nu blev jag ju sjuk genast efter min lilla tur och orkar nu knappt gå runt kvarteret med vagnen. Värsta förkylningen vi haft. A har varit förkyld i 3 veckor, jag i 1,5 och barnen ca 2 veckor. Skall till en läkare imorgon för att kolla barnens öron…Astor gråter lite extra om nätterna och A sa att han hållit sig för örat i natt så bättre att kolla upp det.

När jag blir frisk så får jag börja med att gå igen och sen skall jag prova springa lite igen, bara marken blir bar =D
Kramar!