onsdag 5 mars 2014

Klädskåp makeover


Det största skåpet i Rimma och Astors rum hade bara en stång för kläder inga hyllor. Vi vill förvara även Astors kläder i deras rum och inte i klädvårdsrummet där de hittills huserat.


Så det blev en stång för deras kläder och fem stycken förvaringshyllor.


FÄRDIGT!

Astors kläder bor nu i ett eget skåp. Bakom hans kläder finns en del för stora kläder samt bådas sommarkläder. Hittade en del som jag skall föra till loppis, nu då man för en gångs skull har ett bord. En mopo, Rimmas resväska (ej på bilden), megablocksen och lastbilen får också bo i skåpet. Bredvid det här skåpet så finns ett skåp med sex hyllor och över hälften är fullt med kläder som baren har att växa i. Inget av det är självköpt utan det är sånt som vi fått. Så där tittar jag in ungefär varannan månad och flyttar om och tar fram det som passar. Bra att ha!

Rimma fick ett tu tre feber idag. Andra gången på två veckor. Inga andra symptom än så länge. A är förkyld så det är kanske det hon fått. Hoppas det går fort om för vi har lördagen bokad att träffa vänner och vi har sett fram emot det länge. Så nu gäller det att hålla tummarna för att det går snabbt om. 

Inga kommentarer: