fredag 17 februari 2012

Bad


Äntligen bad!!! Rimma tyckte det var lite konstigt först men slappnade nog av efter en stund. Man såg riktigt hur hon njöt av att bli masserad med olja på ryggen efteråt. Skall upprepa det i dag och sen bada på nytt i morgon så vi får bort alla döda hudceller. Kan tänka mig att det kliar och känns obekvämt för henne. 


Så här ser fröken ut nu. Benen hålls på plats men hon kan sparka med dem åt sidorna och röra på ryggen, armarna och röra fritt på huvudet. Hon får tag i leksakerna mycket bättre nu då ingeting tar emot. 
Byxorna är gjorda av någon form av vaxduk så man kan torka av dem om de blir smutsiga. De prasslar lite så där roligt och hon ligger och tittar på dem och skrapar med naglarna. Blir dessa smutsiga så får vi byta ut dem på sjukhuset. Men eftersom det går att torka av dem så tror jag inte vi behöver byta dem. (Om man skulle få ett par ännu diskretare så skulle det ju vara kul men med min tur får vi ett par neongula om vi gnäller så jag är tyst ;) Det är ju hundar och blommor på dessa så de är nog riktigt fina. 

Fåglarna kvittrar där ute så det betyder bara en sak…våren är på kommande!!!

2 kommentarer:

Linda (kusin) sa...

Vi ska me! Vi ska me!! :-)

Petra sa...

jaaaaaaaaa va kuuuuul!!!