torsdag 9 februari 2012

Brev och kort

Facebook har förstört det för posten har jag konstaterat i dag. 

Jag har tre stycken stora lådor med vykort och brev. Öppnade en av lådorna för några timmar sedan för att leta efter kort med bilder på apor, katter, hästar, älgar eller får att använda till min sångpåse. Ni vet, ekotänk. Hittade hur mycket bra bilder som helst och sen började jag läsa igenom lite brev. Jag tillhör ju dem som inte kastar bort någonting jag så i lådan hittas brev från bland annat 1990 och 1998. 

Till sist så skrattade jag så, att jag inte riktigt visste om jag grät eller skrattade. Så pass att jag var tvungen att via Facebook skicka meddelande åt två småkusiner i Sweden och tacka för dagens skratt från år 1998. Egentligen så var det en väldigt tragisk situation som jag skrattade åt. Tänk det själv att stå i Cityterminalen med endast 100 kronor och försöka ta ut pengar i "homo"-automater som inte ger någonting. 

Och utöver detta ASGARV så började jag fundera på det där med brev. Hur roligt det var!!! Kommer ni ihåg då man gick omkring och väntade på att få svar av någon? Eller kunde skriva brev som var flera sidor långa om absolut ingenting. 

Jag började helt plötsligt sakna allt det där! Nu skriver man bara in på Facebook vad man gör och så vet alla det. Eller så skickar man ett meddelande per telefon. 

Skall jag börja skriva brev igen? Skicka kort? (Jag skickar nog kort då jag är på semester, men väldigt sällan så där annars) Tåls att funderas på!4 kommentarer:

Caziina sa...

Jag kan också sakna brev och kort ibland. Vi kanske kan börja på nytt? Jag kan ju gå till Cityterminalen och kolla på kort, tex... ;-) Undrar just hur jag tog mig hem den dagen.. Och hur det gick med tentan..? ;-)

Petra sa...

Ja visst var det roligt!!! Hoppas du klarade den där tentan.
Tror du breven skulle bli lika roliga nu??? ;) Men om man lägger in HOMO i varannan mening så kanske då… ;)

Annika sa...

brukar också tänka på det där, saknar kort och brev massor! nu ska man leva hela året på de där julkorten som dimper ner i postlådan alla inom en vecka..

Petra sa...

Det är så synd att man lämnat allt det där skrivandet. Dumma facebook, man hinner ju få veta allting innan man får brevet ;)