onsdag 1 februari 2012

Sångpåsen och lite nytt till hemmet

Ni dör ju säkert av nyfikenhet hur det går med min sångpåse? 


Hoppe hoppe hare -check. Imse vimse spindel i ny form -check. Sen har jag en massa sånger och ramsor i huvudet och på papper men saknar bilder till dessa så detta kommer att ta ett tag. Så man kan ju säga att det går så där.


Här har vi lite nytt till hemmet. Dynan kommer från Zara home´s barnkollektion, krokarna från Ellos (till Rimmas blivande rum sen någon gång då hon är 15 år) och textgardiner, även de från Ellos. Dessa gardiner skall ersätta våra julgardiner som fortfarande hänger i vardagsrummet. Ville inte lägga upp de turkosa som jag har. Även den turkosa dynan i vardagsrummet skall nog få en ny skepnad i något skede. Eller så får den flytta upp i sovrummet. 

Väntar ännu på ett paket från HM med lite innerkuddar, kuddfodral, förvaringslådor och en sångpåse. Sen får jag börja dekorera här hemma. En ny fåtölj har även hittat sin väg hem till oss. Priset var så bra att vi var tvungna att slå till. För tillfället bor Fatboyen uppe i "råddrummet". 
Lite nytt piggar upp inte sant. 

2 kommentarer:

Annika sa...

nu har jag nog missat nåt här; sångpåse?! berätta mera!! *nyfiken* =)

Petra sa...

Man gör roligt bilder med sånger och så får barnet (sen då det blir lite störr) lyfta upp ett kort i taget och så sjunger man den sången. Eller så kan man göra samma med ramsor.

Såndär dagisfasoner som etsat sig fast ;)