torsdag 16 februari 2012

von Rosen has left the building

I dag var alltså den stora dagen. von Rosenskenan lämnade på sjukhuset. Luxationen har blivit bättre, men…ja det finns ett men…det knäpper fortfarande i höften så vi fick ett par "Frejkabyxor" åt henne i stället för skenan. Dessa skall vi ha en månad till. Men det gör ingenting. Vi kan bada henne, hon kan röra på sig och det är bara en månad det är frågan om.


Rimma har just vaknat och funderar över de nya byxorna.


Skenfri =)


Den där mamma är nog rolig hon.


Jahapp, nya byxor?!


Nöjd fröken.


Rimma tittar på lampan som Vaari har gjort.

Vi köpte ingen tårta eller bakelser. Vi bestämde att vi köper dessa först sen när detta faktiskt är över. Helt och hållet. Så vi får gå omkring och snålas en stund till ;)

8 kommentarer:

Frejon sa...

Härligt :-) att slippa skenan

Vad Rimma liknar sin far, syns jätte bra då man ser om bredvid varandra på den ena bilden.

Petra sa...

Ja det är så jätteskönt att slippa den! Kanske hon liknar A, jag tycker nu inte riktigt det men…kanske. Hon liknar sin vaari tycker jag emellanåt =) (lika myki hår har de också ;))

Linda sa...

Fasiken va synd att allt inte är riktigt över än, ni hade ju sett fram emot den här dagen sååå mycket. Men byxor är väl nog allt mycket bättre än von Rosenskena, eller hur? Det bästa av allt är väl ändå att ni nu får bada henne riktigt ren och fin..

Petra sa...

Ja vi hade ju verkligen hoppats på att det skulle varit över nu men…byxorna är helt ok (lite fula kanske ;). En månad av dessa nu då och sen ser vi igen. Får nog ta det här i etapper. =)
Huvudsaken är att Rimma blir bra och nu får vi ju bada henne. Så det går nog!

Kaija sa...

Ihanaa kuulla hyviä uutisia, Rimma on sitkee tyttö :)Ja tuosta laivasta...se on VIELÄKIN välillä Selman jutuissa. Uskomaton juttu :)Kivoja kuvia suloisesta tyttärestä ja ylpeistä vanhemmista, kivakiva :)

Petra sa...

Rimma on todellakin sitkee tyttö ja vielä joutuu noita housuja pitään mutta se ei ole mitään kun saa kylvettää omaa vauvaa ja pitää lähellä ilman kovaa lastaa välissä. =)

Siis miten Selma voi muistaa??? Sehän oli kesällä. Kyllä on tytöllä hyvä muisti! Tais olla Vaasan reissu aika kiva kun oli laivoja. Onkohan tulossa laivan kapteeni neidistä? ;)

Frida sa...

Åh så ni fick också Frejkabyxor. Tråkigt att dehörde knäppljud. Vår ser lite annorlunda ut, men ser ju att funktionen är den samma. Så mycket trevligare och lättare att använda än von Rosen!!! Kniper tummarna att det är över för er när Frejkan ska av. Vi har drygt två veckor kvar nu bara. Lycka till åt båda våra små!

Petra sa...

Ja, jag såg att ni har lite modernare version =) De som vi fick ser nog ut att ha varit i användning redan på 80-talet ;)
Vilken tur ni har som bara har två veckor kvar. Vi skall på röntgen om ungefär en månad och då borde vi få bort den. Luxationen är ju "botad" men knäppljudet inte…hmmm…huvudsaken är att det blir bra.
Lycka till åt båda =))