torsdag 2 februari 2012

Happy

Läkaren ringde tillbaka idag om MRI svaren och ALLT ser FINT ut! Jaaa, vad glad jag blir!

På grund av att luxationen har upptäckts så sent så ville han att vi skall ha skenan till nästa gång vi skall till sjukhuset dvs. 16.2. Så som det ser ut nu så slipper vi skenan den 16 februari!!! Då skall vi hämta en kaka och fira. Och så skall Rimma få bada, i ett badkar för första gången på två månader. Jaaaa!!!!

Sen har vi varit till rådgivningen och kollade fröken. Allt bra där också, vikten ligger fortfarande på minus. Vi skall börja ge lite potatis så småningom. Hon äter så ofta på natten så jag tror att det skulle vara bra att prova ge mat om hon skulle bli mättare och sova bättre. 

Sen var jag till R-kiosken och hämtade ut hm paketet så nu får jag börja inreda. Tyvärr så hade de skickat fel dynvar så nu får jag skicka tillbaka det och vänta på det nya. Suck! Men just nu så spelar det ingen roll alls. Är så glad över att vi snart får bort skenan så jag kunde inte bry mig mindre om ett dynvar =))

11 kommentarer:

Frejon sa...

härligt att allt såg bra ut

Petra sa...

Ja visst är det!! bara ca 2 veckor kvar nu då...

Kaija sa...

Ihania uutisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakkua ja kahvia sekä Rimmalle ekat pottumaistiaiset, ne on saatava :) Juhlahetkiä pian <3

Att vara någons fru sa...

Guuud vad skönt!

Emma sa...

Vilka roliga nyheter! :) Absolut värt att firas sen! :D

Petra sa...

Kaija: Aivan ihanaa eik ookki! Pari viikkoa vielä! Halauskia sinne!

Att vara någons fru: Ja vi har såå väntat på detta!

Emma: Jepp, här skall firas Big Time!!!

Linda (kusin) sa...

Åh vad underbart! Skönt! Massa kramar!!

Petra sa...

Linda: Ja det känns så bra att veta att vi snart får bada vår lilla sötnos och hon får börja lära sig att svänga sig och röra på sig =)))

Annika sa...

skönt att höra att allt ser fint ut å att ni slipper skenan snart!! glad för er skull! :)
här borde vi också börja ge nåt annat än mjölk, blir tungt i längden att hålla på och mata varannan timme nattetid...

Linda (kusin) sa...

Åh vad roligt! Hon kommer sprattla och ha sig som en liten sprattelgubbe när ni får ta bort den :-)

Petra sa...

Annika: Tack, det skall bli så härligt att få bort den! Nästa tisdag skall vi testa potatis för första gången (tisdag för att A är hemma då ;) Hon äter sååå ofta på nätterna, tycker jag bara sitter och hänger över sängen hennes nätterna igenom…

Linda: Ja det kommer hon verkligen att göra. Då vi tog bort skenan för MRI så sträckte hon genast på vänstra benet och händerna. Högra har ju varit så tight fast så det fatta hon inte ännu att röra på ;)