onsdag 11 januari 2012

Dagens shopping

Rimma förevisar Mammas inköpMamma förevisar sina inköp och ursäktar för VÄLDIGT mörka bilder.Både från HM, nedsatta och den ena är faktiskt en mama, men jag har länge sökt efter sen sån där liknande så jag tänkte att nu slår jag till. Kan väl klippa bort mama-lappen ;) Den andra är väldigt Odd Molly lik vilket jag gillar och den får många poäng då den inte var någon 100% akryl-tröja. 


Rimma var finklädd i dag med benettonblus och den fina tröjan som hon fått av Anu. 

Mamma-barnträffen i GW-gallerian gick galant och ingen baby (eller mamma) fick någon hysterisk skrikattack. Och ja, jag åt sött i dag också. Morotskaka. Något toppbetyg fick den dock inte. 


Rimma fick 6 par nya strumpor att ha på sin skena, så nu kan vi byta ännu oftare. Huden hade blivit dålig på vissa ställen men det gick om med ett lager bepanthen. Skall till sjukhuset i morgon för att göra ett ultra på höften och träffa läkaren. Hoppas att han kan ge en ungefärlig tid på hur länge vi måste ha skenan. Två till tre månader var det ju tal om och vi har nu haft den i ca 3 veckor så det är en god bit kvar. 


4 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Sjukt snygga! Och galet söt bebis, såklart ;)

Petra sa...

Jepp, man har ju bra smak liksom ;)

Hanna sa...

Voi kun rimma on suloinen!ja niin iloisen näköinen tyttö!;) kasvanutkin hirmusti,alkaa ne posket tuleen esiin!hihihi,meillä täälä yksi poskityttö!:D Kovasti lycka huomiselle!!<3

Petra sa...

Eikös olekkin ;) Siis kyllä on tullut painoa huimasti lisää ja posketvaan pullistuvat. Toivottavasti nähtäis pian!!!!