söndag 15 januari 2012

Deckare och skräckfilmer

I dag tänkte jag bara meddela er alla att jag verkligen ogillar skräckfilmer och deckare. Beck-filmerna är det mest spännande jag kan se på. Jag började läsa en deckare för x antal år sen men fick sluta för jag kunde inte sova på nätterna och blev helt nervös. 

Så en skräckfilm en gång hos en kompis då jag bodde i Åbo och sen skulle jag GÅ hem. Mitt i natten, smällkallt, mörkt och på sådana ställen var det verkligen inte rörde sig folk den tiden. Då när jag fick där i mörkret så bestämde jag mig för att aldrig mer se en skräckfilm i hela mitt liv. Sen att jag nog var ensam i hela huset var jag bodde gjorde inte saken bättre alls. Då jag kom in på mitt rum och hade kollat att ingen mördare fanns i badrummet så kunde jag äntligen lugna ner mig. 

Mörkrädd är man ju också. Höstarna är värst, då tror jag att en viss fönstertittare skall komma och titta i just mitt fönster. Detta är en av orsakerna till att jag har verkligen svårt att sova på första våningen. Alla ställen var jag bott på sen jag flyttade från mitt barndomshem har varit på andra våningen eller högre upp. Jag vet inte hur det skulle vara att sova på första våningen, det skulle nog krävas både rullgardin och extra gardiner. 

Ja, det var väl bara det jag ville säga. 

2 kommentarer:

Pia sa...

Int jag heller fattar int att jag en gång i tiden såg på the ring på bio. Inga skräckisar i detta hus t.o.m min man har svårt att sova efter skräckfilmer så dom är portförbjudna i detta hus ;)

Petra sa...

Bra att veta att det finns andra! Tacka vet ja "hömppä"komedier med lyckligt slut!!!