onsdag 25 januari 2012

Onsdag

Jag har shoppat. Nya gardiner till vardagsrummet och nya dynor som antingen kommer i vardagsrummet eller i sovrummet, får se sen då de kommer fram. Två krokar till Rimmas blivande rum. Vi har ju inte en diskuterat det att vi skall göra om arbetsrummet till Rimmas rum utan vi bara hoppas på att den perfekta lägenheten/huset skall dyka upp så vi skulle få både rum åt Rimma och arbetsrum. Och inte behöva fundera på kaoset till arbetsrum vi har nu. Några förvarings "lådor" slank ner i boxen också. 

Rimma sov ute idag då det var ca -14 grader. Just var vi ut på en promenad och då var det -20 grader. Det kändes. Huu då!


Kläder i massor kläs på i detta hur i dessa dagar.Jag har i dag förundrats över varför i hela världen någon vill fara iväg för att "rösta" och sedan skriva Kalle Anka på valsedeln eller Heja Paavo. Varför orka ta sig iväg ända till vallokalen för detta ändamål? 

2 kommentarer:

Annika sa...

ja-a vi sitter sannerligen i samma båt! här satt vi och funderade så det knakade igår; göra om arbetsrummet till barnrum eller ej? och hur får man sen plats med ett f.d. arbetsrum under trappan i vardagsrummet? eller ska man bara liksom försöka dela av arbetsrummet med nån slags skiljevägg? alternativt helt enkelt hitta en större lägenhet eller bygga ett hus fort som attan? mest funderade vi förstås på hur vi kunde vara så puckade att vi köpte en trea in the first place för två år sen.

Petra sa...

Vi har också funderat över varför vi inte köpte en fyra eller femma istället. Men vi tänkte ju att en trea räcker nog om man har ett barn hur bra som helst. Vi har enda möjligheten att sen flytta arbetsrummet in i sovrummet men det vill jag nog verkligen INTE göra. Vi vill ju bo kvar i området men ha större… väldigt svårt det här. Lottovinst anyone???