måndag 16 januari 2012

Kånken Mini

Borde inte Rimma få en sån här eller är det bara jag som tycker det?


Då jag gick i lågstadiet så fick jag en ny ryggsäck VARJE år då skolan började. Det kommer INTE Rimma att få. Bara så ni vet! Nya kläder hade jag också på mig första dagen då skolan började, det kommer nog kanske Rimma att ha också. Det hör liksom till. Men ny ryggsäck varje år. Noupp! Sen gäller det bara att hoppas att hon inte gillar Hello Kitty för någon sån får hon inte!!! Kanske det är något annat som blivit modernt före det? Typ Barbapapa eller Hälge.7 kommentarer:

Emma sa...

He e lite frågan om så int Klimpen sku behöv en sånde o! :D

Och, Klimpen kommer int heller att få ny reppu varje år. Gud nåde mig om ja ger vika på den punkten!

Petra sa...

Jag tycker nog att di sku kuna behöv varsin såndär…Nästa jul kanske?? Men vilken färg?? =)

Petra sa...

Och som sagt ingen ny reppu varje år, nån måtta skall det ju vara!

Linda (kusin) sa...

Vi har sådana! Jättefina!

Men väldigt opraktiska sen då de själva ska bära dem.
Axelbanden är för smala så de skär in och man ska ha en som har knäppe över bröstet så den inte åker av.

Men att ha under vagnen eller så nu...absolut!! :-) Jag skulle vilja ha alla färger :-)

Petra sa...

Linda: Det var lite det jag trodde också…med axelbanden. Har sett såå många opraktiska ryggsäckar på små barn då jag jobbat på dagis. Bäst är de som har en såndär extra bit vid bröstet som håller ihop. Måste studera vidare i detta. Som tur är det inte aktuellt ännu =)

Frejon sa...

Här har vi en Lila kånken som har varit mycket poppis så det är inte bara Hello kitty som gäller.

Dock kan jag sorgligt tala om att då barnen blir 7 år och har en egen vilja och egen uppfattning om vad som är snyggt,fint och vad som inte är det, vad som är inne och vad som är ute, så är det nog inte så stor skillnad om mamma vill eller inte vill ha Hello Kitty. Är det Hello Kitty det skall vara så har man en sån eller så har man ingen väska alls. Det finns bara de två valmöjligheterna.

Men som sagt Kånken går tydligen i alla fall enligt vår dotter under det som är inne och som man kan ha. För att trösta lite.

Kaija sa...

Joo-o. Mä luin ensin, että et MISSÄÄN NIMESSÄ TAHDO kånkenia Rimmalle.Sitten piti lukee uudestaan...Varmaan muistat, et Selmalla on se Mini oranssina. Reppu on tosi ihana muuten, mutta se on meidän tarpeisiin usein vähän liian pieni. Tai ainakin pitää pakata tosi tarkkaan hoitoon kaikki tavarat. Mitään ylimääräistä ei mahdu. Noh, koska se kuitenkin on äidistä ja isästä aikas COOL sai Oskar sellaisen myös. Kummisetä osti ja sai päättää värin ja sen nyt sitten musta. Ehdottomasti kestävän oloinen ja ajaton, joten uskoisin, että menee koko hoitopaikassa olon ajan eskariin asti. Sitten kouluun pitää jo miettiä uusiksi :)