torsdag 24 oktober 2013

Dagens


Dagens mat. Sorgligt men sant, MacDonalds och man kan ingen konstatera att det nog inte bli ett besök dit på FLERA månader. YÄK!!! Tänkt vad man får för samma pris någon annanstans?! Å andra sidan är det bra att fara dit ibland så man kommer ihåg hur äckligt det är. 


Dagens outfit. 

Jag har jobbat idag. Första gången på 9 månader. Riktigt roligt att komma ut och träffa vuxna och bara för en liten stund. Nästa vecka igen. 


Köpte KIDD.O och kiwi. 
Och har naglarna lackade med ett mycket vackert matt lack från Orly

Sen två stycken dagen low:

1. Våra bilstolar som vi köpt åt barnen har inte klarat nåt test och skall nu uppdateras med nå delar. Så nu blir det väl att skicka tillbaka stolarna och få dem uppdaterad. MORR!

2. Såg och HÖRDE en Mommo/Fammo idag utanför Prisma och stackars barn säger jag!!! Hon hade med sig två barnbarn i åldern 1 och kanske 4 och gormade och skrek åt dem. Frågade om hon måste banka in det hon säger med en sten i deras huvud. :( Sen då då skulle åka iväg så lägger hon BÅDA(!) barnen i framsätet, utan barnstol, och spänner fast dem. Jag såg inte detta själv för jag höll på att lägga Astor i bilen men A blev arg och sa att så där kan man inte göra. Hon blev superarg på A och började skrika att han skall vara tyst och hon nog tappat nerverna så många gånger i dag. 

HUR tänker man liksom? Barn och barnbarn borde vara något som man är rädd om och att riskera deras liv på det där sättet är ju helt ofattbart. Hon skulle helst ha satt dem på baksätet med egna bälten, men bredvid varandra på framsätet. Jäkla idiot!!! Skit samma om hon hade tappat nerverna, man kan inte göra på det där sättet. Om våra föräldrar skulle prata på det där sättet åt sina barnbarn så skulle de aldrig mer få träffa dem. Stackars barn. :(


Inga kommentarer: