fredag 11 oktober 2013

Glada besked

Mamma-barnträff här hemma hos oss har vi haft i dag. Rimma och Jenna´s gemensamma 2-års kalas har vi firat med 6 vuxna och 9 barn. Full show med andra ord.

Natten gick lite så där. Var ensam hemma med barnen så jag ville inte att de skulle skrika i kapp så jag bröt från reglerna och ammade två gånger extra. Fy på mig!

Men hey, Malenami är gravid och DET är superroligt! Vilket glädjebesked på kvällskvisten. Definitivt ett av dagens higs´s!

Ett annat glädjande besked är att vi hade Rimmas 2-års kontroll idag och hon har gått upp 1 kg och vuxit 10 cm. Och kurvan såg äntligen bra ut. Dagens high!! Hon var så duktig och gjorde det mesta hon skulle. Bollarna sparkade hon med båda fötterna åt alla håll, många gånger ;) Strecken på pappret gick fint (med vänsterhand förstås) och vikten och huvudomfånget gick fint. Längden tog vi gråtande, liggande men sen fatta hon att det inte är något farligt så då var det ok. Hon ville inte titta i boken och berätta vad som fanns där. Allt möjligt annat gjorde hon nog. Gick omkring och lekte, ordnade dockor osv. 

Efter besöket åkte vi och hämtade Astors pass från R-kiosken. Kändes nog lite konstigt att hämta ett pass därifrån men samtidigt väldigt smidigt. Och han fick ju ett nytt pass dvs med en massa fina smådetaljer som gör passet svårare att kopiera. Vi har nog olika pass alla i den här familjen då de nuförtiden ändrar dem hela tiden. 

Dagens low får bli mitt öga. Uppsvällt och troligtvis svårt angripet av en vagel alternativt något ännu läskigare, men det orkar jag inte tänka på just nu. För trött för det. Hoppas dock på att det skulle vara lite bättre i morgon. Kan inte använda smink för att se piggare ut för det gör så ont i ögat att tvätta bort det. 

Någon Bild måste jag ändå bjuda på, blir för tråkigt annars…


Astor provar läderjacka


Glad älskling!


Syskonkärlek. Nu har de på riktigt börjat "leka" tillsammans emellanåt. Här leker de krypa bredvid varandra med varsin filt på ryggen-leken. 

Man blir så GLAD när de ser på varandra och skrattar. 

Inga kommentarer: