söndag 27 oktober 2013

Trött dag på pappas jobb

I dag är jag trött. Natten var minst sagt "jobbig". Astor var vaken hur länge som helst mitt i natten och Rimma sov oroligt. 
Vi skulle till A´s jobb direkt från morgonen så det var bara att packa bilen och fara iväg. 


Rimma fit for fight! Astors Kånken, en räfsa och solbrillor.


Över bron


In i "skogen"


Barnen kröp omkring. Intressanta spakar.


Hål i golvet var man kunde klättra upp och ner.


Vi var också med! 


Jobb med havsutsikt!


Två trötta typer!Trucken var intressant.


Och sen hem tillbaka över bron.


Så här såg det ut då vi kom hem. Båda somnade i bilen, jag flyttade dem i vagnen och ett tu tre var båda vakna så jag tog in dem. Detta resulterade det i. Astor skrek (säkert jättetrött) och var mycket förkyld plötsligt. Rimma var också trött så hon sov med halaren på. Skulle själv gärna sovit men det gick bara inte. Så nu blir det att gå och sova tidigt idag, fast klockan "bara" är 22.


4 kommentarer:

Tina sa...

Ja ni va ti skären jaa! Härligt! Jag e ju från Norra Vallgrund. :) Ena syrran bor där å andra i Södra. :)

Petra S-H sa...

Jepp, ända ut till "ön" =) Fina ställen tycker jag, känns bara lite väl långt (med tanke på att bo där) men man vet ju aldrig. Längtar du tillbaka dit, om du e hem därifrån eller är det stan som gäller? =)

Tina sa...

Det räcker bra med att besöka så ofta som vi ändå gör. Å visst är det underbart med landet men än lockar det inte...gillar inte skvallret som går runt på såna mindre orter. Brändö blir nog bra. :D

Petra S-H sa...

Brändö är ju perfekt, nära till allt men ändå ganska lugnt. Och ja, det skvallras nog aktivt i mindre byar. Säkert för att det finns så lite att göra, ;) haha...