tisdag 15 oktober 2013

Klänningar från Ellos
Supernygg, enkel och kan kläs både upp och ner.

Vilken färg skulle du ta?

I dag fungerade vår diskmaskin igen, helt plötsligt. Tur är väl det, mina händer är alldeles torra och blöder från vissa ställen. Av EN dags diskande!!! 
Barnen fortfarande förkylda men vi gick en sväng till Pakki (dvs Parken). Hoppas på att de skall bli lite bättre snart, vi har en massa kul planerat till slutet av veckan. En mammaträff och två födelsedagskalas. Till det ena skall jag göra en smörgåstårta och jag kan säga att senast jag gjorde en smörgåstårta var nog typ 2005 så man kan lugnt säga att jag är lite rostig. Tur så har jag en Mamma som gör de godaste smörgåstårtorna som finns. Lovar! Så hon får helt enkelt hjälpa mig lite på traven.


Astor har varit en riktig "täystuho" här idag. Han är överallt, hela tiden och för första gången så brydde han inte om att Rimma skrek åt honom och buffade bort honom då han ville ha någon sak som hon hade. Han hade bestämt sig att han skall ha just den Duplo delen. Pust, är det månne en glimt av vad som komma skall. 

Rimma sov ute och det första hon sa då jag gick och hämtade henne var: Mimma ha mango! Vill du ha en burk med Mango fråga jag. Jåååå! Haha, sen bar jag in henne och hon somnade om i min famn. 

Så härligt då de lär sig att prata. Varje dag kommer det nya ord. Vissa ord förstår man lätt men då hon försöker säga sugrör så tar det alltid flera gånger tills jag fattar att det är det hon skall ha. Ett nytt tecken har hon också lärt sig, kaffe. Hon säger alltid Pappa först och sen tecknar hon det. För Pappa dricker ju kaffe. Sen tycker hon att Moffa är hassu. Man borde ju skriva upp allt men det blir inte av. Har framme deras BOM (Boken om mig) och om jag skriver något i den enas bok så skriver jag något i den andra också. För att de skall få ungefär lika mycket text. 

4 kommentarer:

Tina sa...

Grå kanske...passar väl alla årstider..? Nej jag vet inte. :)

Petra S-H sa...

Jag vill ha alla! Grå passar ju till alla årstider, svarta också. Röda skulle passa perfekt till julen. De kommer nog att ta slut innan jag bestämmer mig! Eller så har man is i magen och köper dem på rea i januari ;)

Linda (kusinen) sa...

Svart, helt klart!

Petra S-H sa...

=)