onsdag 11 september 2013

Hur det går...

En liten update om hur det går med min budget/shoppingförbudet.

Inte bra.

Inte så bra kan man väl säga! Jag kanske borde gjort detta till enbart inte Odd Molly, fb-loppisar och barnkläder-förbud. Dessa har jag hållit mig bort ifrån riktigt duktigt. 
I dag då vi var på stan så köpte vi en födelsedagspresent (dessa var ju inte på föbud-listan) samt besökte apoteket och det tycker jag inte heller räknas som förbud. 

Men sen…ja…ni får några bilder som bevis på att det sket sig. 


Ja, ni ser ju själva, det sket sig big time.


Rimma och Pippi på väg till Mummi och Vaaris. Två böcker satt jag med också, ifall hon skulle få tråkigt. Men det hade hon inte fått. Roligt tyckte hon det var också. Och då hon förstod att hon skulle få åka i vagnen blev det full fart att klä på sig och fixa sig och så kom hon till mig och sa: Nää Attu. Mimma! (dvs Nej, Astor får inte komma med, bara Rimma)Med -50% rabatt så kunde vi inte låta bli. 100€ var saldot + en hjälm åt Astor. Astor kommer inte att kunna sitta i den förrän nästa sommar för han är ännu för liten. Men Rimma tog den i bruk direkt.
Och så kan jag ju tillägga att denna inte betalades av mina pengar. 
Ett desperat försök att lura sig själv att jag kanske klarat utmaningen NO SHOPPING! Men det har jag inte. Kommer att fortsätta månaden ut i alla fall. På matfronten går det bra!


2 kommentarer:

Tina sa...

Klart man slår till för halva priset! Jättefin å d verkar ju jättesmidiga. :)

Petra S-H sa...

Ja så tänkte vi också =) Vi har funderat om vi skall köpa en eller inte och nu kunde vi ju bara inte lämna den i butiken ;)