söndag 29 september 2013

Villa dag


Dagens villakäk: hotdog. Astor fick nöja sig med bara brödet.


Neeej Mamma, inte vinterhalaren!!!


Rimma såg ut som ett litet höstlöv.


Jag.


Rimma kollar läget i lilla stugan.


Rimma åkte mjölkkärra.


Astor fick bara sitta i vagnen.


Astor ser ut mot havet


Rimma äter gurka.


Astor och jag.Så vacker höstdag!


Mr Astor in action


Full fräs!2 kommentarer:

Laura Karusellikoti sa...

Heippa Petra! Sulla on tosi kiva blogi, vaikka täytyy tunnustaa et suurimmaks osaks katselen vain kuvia kun toi mun ruotsinkielen taito ei oo tarpeeks hyvä. ;) Oon jo kauan seurannut sun blogia, mut en oo aiemmin viel kommentoinut. Mut nyt oli pakko koska sä oot löytänyt lapsille ihanat pipot. Mun pipokokoelmasta löytyy tänä syksynä sama tähti pipo mustana. Nuo on kivoja pipoja kun niistä isoin koko mahtuu aikuisellekkin ja on todella hyviä.

Hyvää alkusyksyä teille!
Terkuin. Laura

Petra S-H sa...

Moikka Laura! =) Todella kiva että käyt "lukemassa". Kuvia laitan yleensä aika paljon koska en ole kovin hyvä kirjoittelemaan joten kuvat saa puhua puolestaan. Ja monet sukulaiset ja ystävät kaukana haluaa nähdä mitä touhaamme.
Meillä on pipoja kaapit täynnä mutta kun näin nuo en voinut muuta kun ostaa eli meillä on kaikilla samanlaiset. A ei halunnut omaa vaikka yritin tyrkyttää sille vihreetä ;)

Minäkin käyn lukemassa sinun blogia aina kun sinne jotain uutta pistät, kiireen vuoksi kommentit jää vähälle, mutta olen hengessä mukana ja ajattelen sua usein.