tisdag 17 september 2013

Party och sånt

Klockan är 100 men kommer in med en snabb dagens: kalas hos Elvis, Rimma var nog inte så snäll mot födelsedagsbarnet som man borde vara, vet inte vad hon felade i dag.  Kom hem och hade fått brev från Vasa stad, vi får vasa-tillägg för båda barnen en månad och för Astor fram till pappamånaden jeeeejjjj!!!

Så där för övrigt så har vi hoppat i sängen, möblerat om i vardagsrummet, gjort konstiga miner, sjungit om hästen, sett på då en kråka åt av en ekorre, tittat på mopeder, byggt sandkaka, bytt kakkablöjor, övat oss hur man skär med osthyveln själv, gungat och sist men verkligen inte minst, försökt lista ut vilket brandalarm det är som piper till nu och då. Och det är ju klart det, att det var det larmet som fanns i vårt sovrum där Astor sover. Han vaknade förstås eftersom dörren knärrar till när man öppnar och stänger den. Så nu har jag ammat honom redan två gånger sen han gick och sova. Suck!2-åringen =) 
(säg Linda till om du vill att jag tar bort bilden, glömde fråga publiceringslov, men gör det iaf ;) )


Här har vi placerat oss bredvid varandra framför fönstret och tittar på fåglar och bilar. Såå kul att titta på sig själv!!!

God natt!


2 kommentarer:

Frida sa...

Underbara bilder på dig och barnen längst ner!! Verkligen jättehärliga :)

Petra S-H sa...

=) Tack Frida! Vi hade verkligen kul då vi tog dem ;)